myskväll<3

Hejsan hejsan jag har ju sovit hos linnea igår till idag och det var riktigt nice... elvira kom och hämtade mig vid halv fem och då for vi till linnea och då vi kom dit så fick jag våffla håret på henne för att elvira visste inte hur man gjorde=/ och då gick strömmen just då jag höll på att våffla hennes hår =/ men sen så åt dom och efter det så spelade vi typ spel och efter det så såg vi lite beck sen så såg vi robbinson och efter det så såg vi ännu mer beck, sen så gick vi upp på linneas tum och såg spöktimmen sen så la vi oss och försökte sova typ där vid 1 och sen så vaknade jag typ 4-5 gånger av att deras katt som dom har och så har dom deras farmors och farfars katt också så det blir ju extra kul :D men sen så såg vi klart filmen på morron coh efter det så fikade vi sen så gjorde vi oss klara och efter det så for vi på fotbollen =) och jag fick vara dommare idag också, fasst med pappa=) men sen efter fotbollsträningen så for jag och linnea hem till mig och där åt vi sen så gick vi upp på mitt rum och där sjöng vi mitt singit =) men sen så skulle linnea hem och då la jag mig och tittade på tv i mitt rum =) sen så var det middag och efter det så gick jag upp till tv:n igen =) men sen så satte jag mig här och nu har vi stökat fram lite godis också=) men nu ska snart micke ha datorn så jag ska passa på att kolla in lite bloggar innan det =) kom ihåg att komentera =)

sova hos linnea ikväll=)

Hejsan hejsan! jag vet att det var ett tag sen jag skrev men asså jag har inte gjort så mkt heller så har inte så mkt att skriva om =) men igår var det ju skola och jag slutade 10i1 men sen så fick jag och linnea vänta på att elvira skulle sluta och hon slutade typ 10över1 sen så gick vi hem till mig och då gjorde vi inte så mkt pratade om vad vi skulle göra idag och sånt =) och idag så har jag varit och handlat med mamma och micke lina och stido=) och jag köpte två tröjor på lindex uppe på solbacken =D men sen så har jag inte gjort så mtk ska typ dra till linena efter middan och sova där vi har typ köpt massa snaks och hyrt film =) så det blir nog mysigt men nu hade jag inte tänkt skriva nå mer !! får se om jag kanske skriver hos linnea men hejdååå =)<3<3

Skola idag =)

Hejsan hejsan! idag ska jag på skolan igen  =) ska faktiskt bli ganska skönt att fara dit =) men jag vill bara fråga en grej , vilka ska på discot på lördag ?????
aja nu ska jag snart dra till skolan =P TJJJJAAAHEjjjjss <3<3

Skola idag =)

Hejsan hejsan! idag ska jag på skolan igen  =) ska faktiskt bli ganska skönt att fara dit =) men jag vill bara fråga en grej , vilka ska på discot på lördag ?????
aja nu ska jag snart dra till skolan =P TJJJJAAAHEjjjjss <3<3

Skola idag =)

Hejsan hejsan! idag ska jag på skolan igen  =) ska faktiskt bli ganska skönt att fara dit =) men jag vill bara fråga en grej , vilka ska på discot på lördag ?????
aja nu ska jag snart dra till skolan =P TJJJJAAAHEjjjjss <3<3

akutmottagningen =/

Hejsan hejsan och godmorgon!!

ja.... jag är ju inte på skolan som man kanske förstår !! men ajg kommer nog att fara dit imorn!!
men nu ska jag berretta min gulliga historia om varför jag inte är på skolan
igår så hade jag jätte ont i huvudet. jag kunde typ inte andas normalt!!! och vartända ben i min kropp skakade=/ så pappa ringde vårdcentralen och dom sa att vi skulle fara upp på akuten så då ringde vi mamma och hon kom och hämtade oss så då for vi dit. sen då vi kom dit så fick vi vänta i typ 2 timmar innan en doktor kom =/ jag fick ta blodtrycket och nån fingerklämma men sen så fick jag en tabblet och så fick jag fara hem!! sen så tackade vi mamma för allt besvär och sen så gick jag och la mig igen och nu har jag ju vaknat och jag ska gå och lägga mig i soffan och se tv, men asså jag skulle ju vara med elvira och linnea idag och ni skulle ju följa mig hem men kan inte ni göra det på fredag kanske då?? men nu ska jag dra så tjaawhhhejjjss♥

Skola igen <3

Hejsan hejsan! jag ska snart dra till skolan så det får bli ett kort inlägg!! men jag ville bara säga att jag ska till skolan igen =) och idag har vi slöjd och idrott =) så det blir nog chill =) men nu ska jag inte skriva nå mer !!! hejdåå <3<3
PussOchKram

har varit hemma idag!!

Hejsan hejsan!! jag vet jag har inte skrivit nått alls idag men jag har varit hemma och haft ont i huvudet=/ men iallafall.. jag vaknade i vanlig skoltid men jag kände att jag hade jätte ont i huvudet så ajg ville inte fara på skolan.
så då satte jag mig i soffan med tecke och kudde och la mig för att se film med pappa!! så idag har jag sett tre filmer och annat sak på disney typ =) sen så då kom lina hem efter att ha varit med en kompis och då for vi på stan och åt och så fick jag en ny kofta och lina fick en ny jacka men sen så och efteratt vi hade ätit och skulle gå hem så gick vi förbi på djuraffären och köpte nått åt flax=)  sen så då gick vi hem och då satte jag mig här !!! men nu tänkte jag inte skriva så mkt mer men eftersom att jag typ aldrig lägger in nån bild så tänkte jag bjuda på en gammal goding eller nått :D ..... haha men nu så ska jag dra =) hejjdååå och glömm inte att komentera!!

Dommare idag =)

Hejsan hejsan=) kom typ just hem från fotbollen =) asså jag var ju med Fanny igår så vi gjorde inte så mkt först sen så satte vi oss vid datorn coh gjorde min blogg header och sånt =) vad tycker ni??
men iallafall ..... sen så åt vi och efter det så fortsatte vi på min header =) sen så kom Fanny med ett förslag!!! eftersom att hon bara fyller år 12 dagar före mig så sa hon att vi kunde ha en fest ihop =) och det vill jag ju gärna=) men sen så efter att vi hade gjort headern så satte vi oss och spelade ett spel och åt godis !! jag hade en skit kul lördags kväll !! vad gjorde ni ??
sen så då typ hennes morbror och moster hade gått och lagt sig så spelade vi ''wii'' men sen så kom hennes moster och sa att vi skulle lägga oss och då var kl typ 10över12 =/ men då gjorde vi oss klara och la oss och pratade en liten stund sen så la vi oss för att sova=) sen så vakande vi typ kl 9 eller fannys mobil alarm ringde då så då låg vi och pratade en stund sen så steg vi upp =) då gick vi ner och fikade sen så satte vi oss coh spelade lite mer ''wii''
och sen så for vi på fotbollen men asså jag spelar ju itne det längre men ajg var där med fanny=) sen så fick typ jag säga vad dom skulle göra och sånt sen så då det var match så fick jag vara dommare hihi=) det var kul =) vill typ vara det nästa gång också.. men sen så fick jag åka med elvira hem hit för att dom skulle ändå förbi coh lämna fotbollssakerna!! så kom typ just hem =) men nu har jag inte så mkt mer att säga=) så tjjawwwhejjjs

King kväll ikväll va Fanny?? =)<<3

Hejsan hejsan bloggen =) jag ska ju snart dra till Fanny <3 tänkte bara säga det !!men nu ska jag snart börja gå =) ska mötas =) men hare gött mina små söta blogg läsare!!! och sov nice <3<3

Hej Bloggläsare!<3<3

Hejsan hesjan!! det här är mitt första inlägg på min nya blogg <3 och jag hade inte tänkt skriva så mkt jag ville bara se till satt ni visste att jag lever iallafall!  men jag kanske kan skriva lite mer ikväll menjag ska till Fanny och sova hos henne ochdå ska vi göra min blogg lite snyggare med en header och det där<3=) Tack Fanny du är det underbaraste som har hänt mig!!! men nu ska jag inte skriva så mkt mer!!!
/ Emmalidman

RSS 2.0